Agenda

Cantica Nova zingt in Klooster Bardel "Passiemuziek"

zondag 22 maart 2015 17:00

Om ook in Losser en omgeving te kunnen genieten van goede koorzang die het kader van de Passietijd is ontstaan zal Zangvereniging Cantica Nova ook dit jaar weer een Passieconcert ten gehore brengen.
Dit gebeurt op Zondag 22 maart a.s.

In een passende omgeving van de Kloosterkerk van het Klooster Bardel (net over de grens bij Losser) zal Cantica Nova een aantal bekende stukken zingen. Zo zullen er prachtige koralen worden gezongen uit de Mattheus- en Johannespassion van J.S. Bach, daarnaast bekende werken van o.a. Mozart, Bruckner en Fauré. Het concert staat onder algehele leiding van dirigent Mirjam Spoelman. De begeleiding op orgel wordt verzorgd door Carlo van den Beld. Het concert begint om 17.00 uur (de kerk is open om 16.30 uur) en het adres van het klooster is Klosterstr. 11, D – 48455 Bad Bentheim

Cantica Nova is een klassiek koor, dat zijn repertoire niet alleen zoekt in de klassieke sfeer, maar ook in de meer luchtige muziek van musicals, negro-songs en vrolijke melodien in vele talen. Het koor wil zich blijvend onderscheiden en ontwikkelen en is daarom steeds op zoek naar nieuwe leden in alle partijen. (sopraan-alt-tenor en bas). Als u belangstelling heeft om mee te zingen kunt u natuurlijk lid worden. Voor meer informatie kunt bellen met de secretaris; Marijke Jannink tel: 053-5360007 of via onze website: www.canticanova.nl .