Agenda

Grote kerstmarkt Losser

zondag 17 december 2017 12:00

Zondag 17 december wordt één van de grootste kerstmarkten van Oost Nederland in Losser gehouden! Omdat dit jaar de kerst(koop)zondag samenvalt met de Christmas Fair van De Tukkers is besloten de fair gezamenlijk te houden in het centrum van Losser. 

Centrum Management Losser (CML) zal samen met De Tukkers het centrum omtoveren tot een sfeervol kerstlandschap met versierde kerstbomen, vuurkorven, lantaarns en sfeerverlichting. In alle winkelstraten en op het Raadhuisplein wordt een ware kramerie gehouden met kerstartikelen en met producten van onze en andere ondernemers. Natuurlijk wordt er glühwein geschonken en daarnaast kan men vanzelfsprekend genieten van allerlei lekkernijen die onlosmakelijk met het kerstfeest zijn verbonden.

Voor de kinderen is het Huis van de Kerstman op het Teylersplein weer mooi aangekleed, waar ze samen met hem op de foto kunnen. Ook kunnen hier de kleurplaten ingeleverd worden. Naast het toneelspel van het Lossers Chaootschap, diverse zangkoren, de scouting, midwinterhoornblazers zullen ook de Böggelrieders hun ronde doen door het dorp. Verdere live optredens vindt u op het podium op het Raadhuisplein. 

Leden van de Muziekschool spelen in de Hervormde Kerk op het Raadhuisplein. Leuk is dat hierbij ook de mogelijkheid bestaat dat kinderen zelf instrumenten mogen uitproberen. Het grote traditionele kerstconcert van diverse Losserse koren in samenwerking met muziekvereniging Excelsior is van 15.00 tot 17.00 uur in de Maria Geboortekerk.

Tijdens deze koopzondag zijn de winkels én de kerstmarkt geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Parkeren is gratis!