Agenda

Spettertoernooi in de Fakkel

zaterdag 7 maart 2015 09:00 tot 18:30

Zaterdag 7 maart organiseert Judo Losser wederom een spettertoernnoi in de kleine zaal van sporthal De Fakkel. Van 9.00 tot 12.00 uur komen leden van de judoclub de tatami op om zich te meten met clubgenoten.

De naam van het toernooi geeft zowel lading aan het ongedwongen karakter van de wedstrijden als aan het nivo van de judoka’s aangezien er regelmatig een spetter van een worp op de mat wordt uitgevoerd. Deelnemers krijgen 25 punten voor elke keer dat ze meedoen en voor elke gewonnen wedstrijd komen daar nog extra punten bij. Voor elke 100 behaalde punten krijgt de judoka een vaantje. De vaantjes hebben verschillende kleuren die corresponderen met de kleur van de banden. Verwacht wordt dat aanstaande zaterdag de veel judoka’s hun witte vaantje (behorend bij de eerste honderd punten) in de wacht zullen slepen. Maar er staan ook vechters op de 300 puntengrens en dat levert een groen vaantje op.

De wedstrijden beginnen ’s morgens om 9.00 uur met de kinderen tot en met 8 jaar (beren-, en beginnersgroep) om 10.15 uur gevolgd door de jongens en meiden tot en met 12 jaar. Natuurlijk zijn ouders, broers/zussen, grootouders en vrienden en bekenden van harte welkom om het jonge talent aan te moedigen. De toegang is gratis en voor mensen die belangstelling hebben om binnenkort judolessen te nemen is het een goede mogelijkheid om te zien hoe leuk judo kan zijn.

Contactpersoon: 
Eelke Douma
Organisatie: 
Judo Losser