Agenda

't Gaffel Aöskes Sterrengala

zaterdag 31 januari 2015 19:30

't Gaffel Aöskes Sterrengala 2015 vindt plaats op zaterdag 31 januari. De vrije verkoop start op dinsdag 6 januari a.s. bij Primera Marcel.

N I E L S O N - Wie kent hem inmiddels niet!? Misschien van zijn laatste grote hit 'Ik voel me sexy als ik dans'. Of van zijn hit tijdens het programma 'De beste singer-songwriter van Nederland': 'Beauty & the brains'.

Naast Nielson hebben we een aantal lokale en internationale artiesten weten te boeken: Kunst en Strijd uit Losser zal een geweldige opening verzorgen, Sarah kruipt in de huid van de Duitse topartiest Helene Fischer en De Twentse Toppers komen! Beyond the Base, onze Losserse inbreng bij The Voice of Holland zal op het podium komen knallen en de Martini Wichter hebben ook weer twee spetterende optredens!

De vrije verkoop start op dinsdag 6 januari a.s. bij Primera Marcel. Indien u nu al kaarten wilt voorreserveren, kunt u contact opnemen met Primera Marcel (053-5387251).

U kunt bij het reserveren van de kaarten doorgeven of u aan een tafeltje wilt zitten of liever op een kruk aan een statafel. Een voorreservering houdt niet in dat er nu al met zekerheid te zeggen is dat er kaarten beschikbaar zullen zijn. U wordt op een voorreserveringslijst geplaatst en voordat de kaarten in de vrije verkoop gaan, zult u geïnformeerd worden indien er nog kaarten te koop zijn.

De prijs voor een kaart is € 30,-.

Bij aankoop van 10 entreekaarten ontvangt u 20 munten * dit aantal dient ineens te worden afgenomen om recht te hebben op de gratis consumptiemunten * gekochte kaarten worden niet teruggenomen

Contactpersoon: 
Marlin Nijmeijer, secretaris
Locatie: 
De Fakkel Gronausestraat 107 Losser
Organisatie: 
't Gaffel Aöskes Sterrengala