Nieuws

Burgerforum presenteert kandidatenlijst Losser

De kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezing in maart 2018 is door de ledenvergadering van Burgerforum vastgesteld. Burgerforum gaat naar eigen zeggen voor een combinatie van ervaring en vernieuwing.

De huidige raadsleden blijven op de eerste 7 plekken, met een verschuiving van Ben Heinen naar plek 4. Met Inge Oort, Martha Horstman en Sam Luijerink op de plaatsen 8, 9 en 10 is er sprake van nieuwe instroom.

"Raadslidmaatschap is in deze tijd niet iets wat je er zomaar even bij kunt doen: laat de partij weten. "Door de vele extra taken die een gemeente op haar bordje heeft gekregen, is het werk ook intensiever en ingewikkelder geworden. Burgerforum vindt het daarom belangrijk dat ervaring en dossierkennis binnen boord blijven en bereidt intussen de “nieuwe lichting” voor op het raadslidmaatschap door ruime ervaring op te doen als commissielid".

Sam Luijerink blijft als steunfractielid een vaste waarde binnen Burgerforum, maar richt zich vooreerst op zijn studie Master International Finance en Management op de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen.

De kracht van Burgerforum zit volgens de partij naast dit "top 10 team" in een breed ledensupport, die zorgt voor input vanuit alle geledingen van de samenleving.

  1. Mevr. E.C. ter Haar (Lies) Losser
  2. Hr. J.H.H. Filipsen  (Henk) Overdinkel
  3. Hr. J.G.M.. Tijdhof  (Jos) De Lutte
  4. Hr. B.W. Heinen  (Ben) Glane
  5. Hr. H.F.M. Elsjan  (Henry) Losser
  6. Hr. J.A.W. Volmbroek  (Hans) Losser
  7. Hr. B.H.S. Haamberg (Bennie) Overdinkel
  8. Mw. I.J. Oort  (Inge) Losser
  9. Mw. M. Horstman  (Martha) Losser
  10. Hr. S. Luijerink (Sam) Losser

 

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor de Universiteit van Twente als business developer bij Novel-T.