Nieuws

Carnavalsmagazine t Dûvelke ziet daglicht op gala

Voorzitter Chantal Koop van de P&P-commissie van carnavalsvereniging De Bosdûvelkes uit De Lutte kreeg tot ieders verrassing op de derde galazitting in De Lutte de microfoon on the stage. Zij reikte het Dûvelke 2018 officieel uit aan de eveneens verraste graaf Wilbert, adjudant Bertus, jeugdgravin Feline en jeugdgraaf Luuk.

Met alle ins en outs

’t Dûvelke is het carnavalsmagazine van de Bosdûvelkes uit De Lutte. Een uitgave met alle ins and outs van de (jeugd)hoogheden, de carnavalsvereniging, alle activiteiten én natuurlijk het programma voor het komende carnavalsweekend. Chantal Koop: “We willen op de eerste plaats alle bezorgers danken voor de geweldige vlotte bezorging, het leek wel een militaire operatie. Dan natuurlijk dank ik Zmoel media voor de opmaak en Verhaag Drukkerij voor de druk van dit glossy magazine.

Tot slot benadrukte Chantal de actualiteit. "Terwijl u allen nog naar deze gala kijkt en uitziet naar de acts die nog komen, zijn de foto’s van de Lutter Gala 2018 al te zien in dit Dûvelke!”. De voorzitter van de carnavalsvereniging, Mike Oude Hampsink, was zeer ingenomen met de ondersteuners van het Lutter carnaval. De adverteerders dragen bij aan het succesvol organiseren van vele carnavalsactiviteiten en dit prachtige carnavalsboekje, waarbij hij de P&P-commissie hartelijk dankte voor de totstandkoming hiervan.  

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.