Nieuws

Cursus computertypen

Nog enkele vrije plaatsen op cursus computertypen

Voor kinderen van groep 8

Voor de cursus die start op woensdag 7 februari van 15.30 tot 16.30 uur zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De cursussen Computertypen zijn bestemd voor kinderen van groep 8 van het basisonderwijs en de groepen 1 van het voortgezet onderwijs en worden gehouden in de locatie van het Twents Carmel College in Losser. Het betreft een opleiding tot deelname aan een officieel diploma computertypen van de VSLM. Een belangrijk kenmerk van de cursus is dat kinderen thuis op de computer moeten oefenen. De cursus bestaande uit 16 lessen van een uur.

De prijs voor de cursus bedraagt € 185, - inclusief examengeld en lesmateriaal in bruikleen (gespreide betaling is mogelijk).

Mocht een kind echter onverhoopt niet slagen dan biedt Stichting Fundament een uniek aanbod ten aanzien van herkansingen: deelname aan de laatste 6 lessen en het aansluitende examen in een volgende blok tegen alleen de kosten voor deelname aan het examen, zijnde ca. € 28,-.

Voor opgave en inlichtingen kan men terecht bij de administratie van Stichting Fundament in de Muchte, Vlasakker 2 te Losser tel. 053 5369400 of via email info@stichtingfundament.nl.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.