Nieuws

Doe mee aan Sportinstuif Choose in Losser

Sportief het nieuwe jaar in. Leerlingen van de basisscholen hoeven zich niet te vervelen in de kerstvakantie. 

Piraten Stormbaan

Leerlingen kunnen naar sporthal De Fakkel komen om mee te doen aan de sportinstuif Choose. Je kunt je daar helemaal uitleven op een Piraten Stormbaan en klauteren in de apenkooi. Ook kun je daar voetballen, handballen, volleyballen en nog veel meer leuke sporten. De sportinstuif wordt georganiseerd door de buurtsportcoaches van de gemeente Losser in samenwerking met volleybalvereniging Volley ‘68 en handbalvereniging Combinatie’64. Zaalsportschoenen zijn verplicht. Meedoen is gratis.

Dinsdag 2 januari 2018  _    Sporthal De Fakkel Losser (door Volley ’68 en Combinatie’64 )

09.00-10.30 uur            Groepen 1 en 2

11.30-13.00 uur            Groepen 3 en 4

13.00-14.30 uur            Groepen 5 en 6

Sportinstuif ‘Choose’ Losser samenwerking tussen Volley68 en Combinatie’64

Volleybalvereniging Volley ’68 en handbalvereniging Combinatie’64 nemen samen de uitvoering van de Sportinstuif Choose voor hun rekening. Volley ’68 en Combinatie’64 zijn twee ‘Actief Betrokken’ sportverenigingen in de gemeente Losser die samenwerken met de buurtsportcoaches. Naast het volleyballen en handballen zetten Volley ’68 en Combinatie’64 zich in om kinderen meer in beweging te krijgen.

Actief Betrokken Club

De buurtsportcoaches van de gemeente Losser zoeken nadrukkelijk de samenwerking met sportverenigingen die zich als ‘Actief (maatschappelijk) Betrokken’ willen inzetten. En die dus (extra) activiteiten ontplooien om een bijdrage te leveren aan de gezondheid van de inwoners uit de gemeente Losser.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.