Nieuws

Goede voornemens met de hardloopclinics met AV Iphitos

De decembermaand is de maand bij uitstek om goede voornemens te maken voor het nieuwe jaar. Beginnen met hardlopen is een perfecte manier om het nieuwe jaar te starten. Binnenkort starten de nieuwe clinics van AV Iphitos.

Hardlopen bij Iphitos is een laagdrempelige manier om te bewegen en past bij een gezonde leefstijl. Het is een ideale sport voor iedereen die onder deskundige leiding wil werken aan een goede basisconditie en lekker bezig wil zijn in de buitenlucht.

De clinics ( 5 en 10 km) starten op de zaterdag 6 januari en eindigen zaterdag 12 mei 2018. (De kosten voor de gehele clinic bedragen € 40,-)

De trainingen zijn op de zaterdagochtend om 9.00 uur en op donderdagavond om 19.30 uur vanaf de accommodatie aan het Nilantspad in Losser. De beginnende atleten en atletes worden tijdens de trainingen persoonlijk begeleid, door ervaren en goed opgeleide hardlooptrainers, waarbij veel belangrijke aspecten van het hardlopen aan de orde komen. Veel aandacht zal worden gegeven aan de juiste looptechniek en blessurepreventie, waarbij inhoudelijk de trainingen worden aangepast aan het niveau van de beginnende lopers. De doelstelling is om uiteindelijk een afstand van 5 of 10 kilometer goed en plezierig te kunnen volbrengen.

Meer informatie is te vinden op de website van AV Iphitos, waar men zich via het mailadres   clinic@av-iphitos.nl  kan aanmelden voor deze clinic. Mocht men nog meer informatie nodig hebben dan kan contact worden opgenomen met Peter Beernink, telefoon 053-5388366. In totaal kunnen er circa 40 beginnende hardlopers deelnemen. 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.