Nieuws

Helau! Münster Abschlussparty

Een nieuw feest in het Lossers carnavalsland: De Münster Abschlussparty. Dit nieuwe feest wordt georganiseerd door CV. de Martini Kerlkes op Rosenmontag na de carnavals optocht in Münster.

Gekostumeerd Bal

De Martini Kerlkes houden elk carnavalsjaar, ten tijde van de drie Dolle Dagen, zaterdagavond en maandagavond een gekostumeerd bal. Hierbij heeft de maandagavond het de laatste jaren steeds moeilijker. Dit komt vooral door de grote feesttent op het Raadhuisplein. Hier wordt namelijk elke rosenmontag- avond een Tirolerparty gehouden waar ongeveer 2000 mensen op af komen.

Münsterlijk Paradijs

Nu zetten de Martini Wichter de schouders er nog één keer onder en komen nu met de Münster Abschlussparty. ‘’Bij de Martini Kerlkes wordt nog steeds ouderwets carnaval gevierd. Zo komen Die Zwei Gebruder en Party Power deze avond verzorgen en die draaien alleen maar carnavals muziek. Ook wordt Grand Café Smit omgetoverd tot een ‘’Münster paradijs’’ met de alom bekende witte, rode en gele vlaggetjes en ballonnen, aldus de Martini Wichter.’’ Ook verzorgen de Martini Wichter zelf nog een special- act, maar wat dat wordt is nog geheim.

Promotie

De Martini Kerlkes en Wichter hebben er alles aan gedaan om een succes te maken van dit feest. Zo is er een Facebook pagina opgericht met like, deel en win acties en kan hier alle gewenste info over het feest opgezocht worden. Ook zijn er verschillende promotie filmpjes gemaakt die op verschillende carnavals feestjes te zien waren, waaronder het Vorstenbal afgelopen november.

Münster Abschluss soes

De eerste 100 Münster Abschlussparty gangers krijgen een echte ‘’Münster Abschluss soes’’ deze zijn tevens het gehele carnavalsweekend verkrijgbaar bij Bakkerij Alink.

De entree deze avond is gratis voor iedereen.

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 27 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, toneelspeler Eensgezindheid, redacteur Hallo Losser, Raad van 11 en bestuur Martini Kerlkes. Sterke punt: afwezig zijn met de vergaderingen van Hallo Losser.