Nieuws

Kaartverkoop Lutter Gala

Op woensdag 10 januari 2018 is de vrije verkoop van de toegangskaarten voor de Lutter Gala

Geroemd

De galacommissie van De Bosdûvelkes legt de laatste hand aan het programma waarin nieuwe gezichten en optredens. De gala’s van De Bosdûvelkes worden tot ver in de omtrek geroemd om de humor, hoog cabaret gehalte en alles van eigen bodem. De galavoorstellingen van De Bosdûvelkes vinden plaats: zaterdag  20 januari, zondagmiddag 21 januari matinee aanvang 14:30 uur, vrijdag 26 januari en het slotgala op zaterdag 27 januari met uitreiking van de Orde van Verdienste. Het programma start op de avonden om 19.30 uur.

Begunstigers hebben een streepje voor. Bent u nog geen begunstiger en wilt u dit toch worden, neem dan contact op met het secretariaat, via Leonie Pongers: per mail secretariaat@bosduvelkes.nl  

De vrije verkoop van de resterende kaarten (à 15.00 euro) vindt plaats op woensdag 10 januari 2017 om 20.00 uur in café-zalencentrum De Vereeniging, zaal open vanaf 18.00 uur. Bij binnenkomst krijgt u een volgnummer en dient u aan te geven hoeveel kaarten u wenst te kopen. Per persoon kunnen er maximaal 8 kaarten worden gekocht.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.