Nieuws

KVV Losser stelt Gerard Bos aan als Hoofdtrainer voor het seizoen 2018/2019

KVV Losser heeft 30 november jl. overeenstemming bereikt met Gerard Bos als zijnde Hoofdtrainer van het eerste elftal voor het seizoen 2018-2019.

Sterke vakman

Op dit moment is hij voor het 3e jaar actief als hoofdtrainer van 2e klasser SDC’12 uit Denekamp. De 61-jarige inwoner van Haaksbergen was eerder trainer bij oa SV Grol, Longa’31, Glanerbrug, NEO en Bon Boys. “Bij het zoeken van een nieuwe trainer zijn we niet over 1 nacht ijs gegaan, aldus Pieter-Bas van Vliet, bestuurslid Technische Zaken van KVV Losser. “We zochten een inhoudelijk sterke vakman, gedreven en met de nodige ambitie. Gerard beschikt naar onze overtuiging over die kwaliteiten en brengt als extra een schat aan ervaring mee. KVV Losser heeft als ambitie om zo hoog mogelijk te spelen, met zoveel mogelijk spelers uit Losser. Onze huidige trainer Niek Loohuis heeft samen met Tom van der Ree uitstekend werk geleverd en ons teruggebracht naar de 3e klasse. Aan Gerard de mooie taak om dit de komende jaren te verstevigen en verder uit te bouwen.”

Mooie uitdaging

Hoewel KVV Losser voor hem een vrij onbekende speler is in het Twentse amateurvoetbal, ziet de ervaren trainer een mooie uitdaging. Bos:“Ik heb in de diverse gesprekken een goed en realistisch beeld gekregen van de club. Het lijkt mij een mooie klus om het goede werk van mijn voorganger Niek Loohuis een dito vervolg te geven. Er staat een goede ploeg en de concurrentie zal met de instroom van eigen jeugd alleen maar gaan toenemen. Dat biedt veel perspectief voor de komende jaren.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.