Nieuws

Ook RTV-Losser van start in het Kulturhus

RTV-Losser is nu in de kelder/bunker gevestigd. Vanaf deze plek hoopt RTV-Losser nog meer film- en radio programma’s te kunnen maken voor de gemeente losser. RTV-Losser werkt samen met Hallo Losser en RTV-Noord Oost Twente.

Tijdens de eerste vergadering van RTV-Losser werd de koers uitgezet en met de vrijwilligers besproken. Daarna gingen de vrijwilligers een kijkje nemen in de nieuwe nog in te richten studioruimte.

Nieuwjaarsborrel

Hierna werd bij Grand Café Smit een Nieuwjaars borrel gedronken op de komende tijd. RTV-Losser maakt en maakte onder andere opnamen bij: Jeugd Gala, Sterren Gala, Carnavalsoptocht, Afscheid Burgemeester Jean Paul Gebben, inhuldiging nieuwe burgemeester Cia Kroon, opening Kulturhus en onthulling nieuwe naam Kulturhus en op de open dag Kulturhus.

Waar te vinden

Waar kunt u RTV vinden op het internet www.rtv-losser.nl later dit jaar ook in samen werking met RTV NO Twente op TV “Twente TV”. Via www.rtv-losser.nl kunt u ook naar Radio RTV-Losser luisteren met div. Dj’s en op woensdag “Lunch tied in Losser” van 12 tot 14 uur met nieuws uit Losser.

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.