Nieuws

Opendag Martini Kerlkes Losser

Zondag 4 februari, de zondag voor het carnavalsweekend, houdt carnavalsvereniging de Martini Kerlkes in de loods op industrieterrein De Pol haar open dag. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom in de loods.

Tijdens deze dag laat de vereniging de Losserse bevolking zien wat en hoe ze bouwen voor de optochten. De vereniging is hekkensluiter in de reeks open dagen van alle carnavalsverenigingen in de gemeente Losser. Dit jaar is ook weer gekozen voor een goede indeling van de loods.

‘‘Deze zal zo ingericht worden zodat de bezoeker de wagen goed kan bekijken en er tussen door kan lopen. Verder zullen ook leden aanwezig zijn om uitleg te geven’’.

Hapje en drankje

Uiteraard is ook aan de inwendige mens gedacht en kan men er terecht voor een drankje en een hapje. Verder zal vorst Olav 1 samen met zijn adjudanten Bob en Niels, de hoogheden van de aangesloten verenigingen en de prins van Losser Brian de 1ste en zijn adjudanten Peter en Peter ontvangen.

De hofkapel van de Martini Kerlkes “De Anklojers” zal de stemming er deze middag in blazen.

Münster Abschlussparty

De Martini Kerlkes zullen ook tijdens het carnavalsweekend feest vieren en wel op zaterdag bij Grand Café Smit in Losser aan de Brinkstraat.

Ook organiseert de Martini Kerlkes een ‘Münster Abschlussparty’ op Rosenmontag eveneens bij Grand Café Smit. Dit alles vind plaats onder het motto van Vorst Olav 1: ‘’Met catering, piraterij en bier, maakt wie onmeunig veel plezier!

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 27 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, toneelspeler Eensgezindheid, redacteur Hallo Losser, Raad van 11 en bestuur Martini Kerlkes. Sterke punt: afwezig zijn met de vergaderingen van Hallo Losser.