Nieuws

Sinterklaas-/Kerstactie VVV De Lutte-Losser-Beuningen met loterij

Binnenkort wordt er weer groots voor de feestdagen ingekocht! Hoe vindt u zonder stress voor vrienden of familie een origineel cadeau?

Diverse streekproducten van Twentse bodem

In de winkel van de VVV is de kans van slagen groot; hier is namelijk een keur aan artikelen te koop, zoals diverse streekproducten van Twentse bodem (pakketten ook mogelijk). Tevens zijn de nieuwe wandel- en fietskaarten van Twente verkrijgbaar, (regionale) boeken en gidsen, etc. of verras iemand met een cadeaubon voor bijvoorbeeld een dagje Stappen & Happen of een high tea wandelarrangement

Verder is er een uitgebreid assortiment cadeaubonnen, zoals de nationale VVV Cadeaukaart, een bon om zelf te kiezen. Maar de VVV verkoopt meer landelijke bonnen zoals de VVV Dinercheque, Podium Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon en de VVV Lekkerweg (overnachtingscadeau). Alles natuurlijk feestelijk verpakt!

 GPS speurtocht 

Deelnemen is eenvoudig: bij iedere aankoop vanaf 27 november a.s. ontvangt u een lot en maakt u kans op een leuke prijs zoals een GPS speurtocht of wandelpakket. Tot 23 december maken we elke week een winnaar bekend.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.