Nieuws

In De Spotlight

Het venster Welzijn van Hallo Losser start met de nieuwe rubriek “In De Spotlight” waarin Hallo Losser iemand in de gemeente Losser een bos bloemen aanbied. Onder het motto: ‘dat verdient een bloemetje’.

Bijna iedereen kent wel iemand die klaar staat voor een ander of iets extra's doet. Wat is leuker om diegene in het zonnetje te zetten middels een bos bloemen.

Sponsors

We hebben een aantal bloemisten in de gemeente Losser benaderd en zij hebben aangegeven graag mee te willen werken aan dit initiatief. Zo kunnen we een aantal keer per jaar iemand in het zonnetje zetten.

Wanneer

Binnenkort gaan wij op bezoek bij een speciaal iemand die zich al meer dan 17 jaar inzet voor pleegzorg. Een blog hierover volgt.

Oproep

Als u iemand kent waarvan u vindt dat hij of zij een bloemetje heeft verdiend laat ons dat dan weten via inge.scholten@hallolosser.nl of bel: 0643-939031.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor de Universiteit van Twente als business developer bij Novel-T.