Nieuws

Tom van Veen verlaat Stichting Fundament

Tom van Veen vertrekt bij Stichting Fundament. Hij was directeur van deze stichting waar hij ruim 25 jaar in dienst was.

Stichting Fundament is bestuurder van drie Stichtingen, te weten: de Stichting Bibliotheek Losser, Stichting Muziekschool de Sleutel en de welzijnsorganisatie Stichting Cluster.

Bij Hallo Losser was al langer bekend dat er een verschil van visie bestond tussen van Veen en de gemeente.  Van Veen was in zijn functie groot voorstander van meer samenwerking tussen de verschillende welzijnsinstellingen en heeft daarvoor meerdere initiatieven ontplooid.

Van Veen was zelf nog niet voor commentaar bereikbaar maar volgens bronnen rondom de stichting zal hij niet meteen vertrekken en zal hij zijn taken de komende tijd overdragen. Een tijdelijk vervanger zal hierbij ingezet worden die met een plan van aanpak zal komen.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor de Universiteit van Twente als business developer bij Novel-T.