Nieuws

Tutdeuzengala 2018

Het gala van de Tutdeuzen is best bijzonder, kom dat vieren in Losser

Dit jaar 2018, gaan ze zeker opnieuw hun best doen, om het gala weer tot een avondvullend, spectaculair feest te maken, voor alle vrouwen vanuit de gemeente Losser, en ver daarbuiten !!  Er zijn 2 nieuwe Tutdeuzen in de organisatie: Silke Neudam en Marloes Bakker – Heerink.  

In september 2017 is gestart met de voorbereiding 2018, om in januari dit jaar, op volle toeren te draaien. Met deze grote inzet verwachten de dames, een spetterend gala neer te zetten.

Wie wordt Miss Tutdeus 2018

Van de bezoekers van het tutdeuzengala (dit zijn alleen dus dames boven de 18 jaar) wordt verwacht dat zij in de meest orginele canavaleske uitdossingen het gala bijwonen. Mocht je met een stel dames komen, bedenk een leuk thema. Er zijn ook prijzen voor de duodeuzen en groepsdeuzen. 

De organisatie krijgt het steeds voor elkaar om met een klein budget veel te doen. Dit alles zonder enig commerciële gewin. De inkomsten voor deze avond bestaat uit, de opbrengst van de kaartverkoop en sponsoren. Ze zijn er dit jaar weer ingeslaagd om een prima invulling van de avond voor elkaar te boksen. Een gevarieerd programma met een DJ en een scala aan artiesten, maken het Tutdeuzen gala weer tot een succes.

 

Ruim één week voor het carnaval, donderdag 1 februari 2018 barst het Tutdeuzengala weer los!! 

  • Locatie: Grand Café Smit te Losser 
  • Aanvang: 20.00 uur 
  • Zaal open: 19:30 uur  

Voor kaarten kunt u naar: Primera Marcel, Bruna of Grand Café Smit.  

Net als andere jaren is het gala uitsluitend toegankelijk voor dames vanaf 18 jaar. Met z'n tweeën, met de buurvrouwen, vriendinnen, clubgenoten, iedereen is welkom. 

Natuurlijk wel carnavalesk verkleed!! 

 

 

  

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.