Nieuws

Werk in uitvoering bij Twents Carmel College Losser 

365 graden tour geeft indruk ‘nieuwe’ school. 

De school voor voortgezet onderwijs aan de Oranjestraat in Losser biedt leerlingen onderwijs op vmbo, havo en vwo (extra) niveau. Ieder schooljaar mag de school weer nieuwe leerlingen ontvangen. De huidige groep acht leerlingen konden dinsdag 23 januari alvast een kijkje nemen bij de school.

Open huis

Tijdens het open huis van dinsdag 23 januari bood de school de bezoekers niet alleen een kijkje in de school zoals die er nu uitziet, maar ook een blik in de toekomstige ‘nieuwe’ school.

Met behulp van een online 365 graden tour konden de bezoekers zien hoe de school er na de verbouw/nieuwbouw uit gaat zien. Op basis van de bouwtekeningen en gekozen materialen is een impressie gemaakt van de ‘nieuwe’ school. Na de bouwwerkzaamheden heeft de school in Losser meer ruimte, een beter leefklimaat (lucht en licht), meer eenheid, is er een betere logistiek en een mooiere uitstraling.

Planning

Naar verwachting starten de werkzaamheden dit voorjaar en is de school begin 2019 klaar. De verschillende ruimtes worden gefaseerd aangepakt. De lessen blijven immers doorgaan. Om voldoende lesruimte te houden, zet de school ook de noodlokalen in die er nog staan. De bouwoverlast probeert de school zo beperkt mogelijk te houden, maar geheel voorkomen is niet mogelijk.  

 

Terugkijken
Benieuwd naar de eerste beelden van de nieuwe school? De 365 graden tour is terug te vinden via de website van het Twents Carmel College (kiezen voor Losser).

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.