Nieuws

Op zoek naar de “LUUK IKINK” van Losser!

Hallo Losser is een burgerinitiatief om een brede community-site en startpagina voor Losser te realiseren. Deze site van en voor de burgers gaat met Pasen 2015 live!

De komende weken wordt de laatste hand gelegd aan www.hallolosser.nl. Een bijzondere community-site en startpagina voor alle inwoners van Losser. Meer dan twintig vrijwilligers beheren als ambassadeurs de diverse vensters van de site. Vensters die duidelijk aangeven voor welke activiteit ze staan. Net voor de paasdagen wordt Hallo Losser op een feestelijke wijze aan alle inwoners van Losser aangeboden. Tot 1 april kunt u de site als previewversie bekijken omdat er tot die datum nog dagelijks aan wordt gesleuteld.

Op dit moment hebben wij nog enkele vacatures. Zo zoeken wij voor het venster “Humor en Meer” nog een of twee coördinatoren of, zoals ze bij Hallo Losser, ambassadeurs worden genoemd. De “Luuk Ikink” van Hallo Losser!
Onze vraag is zou er een type als Luuk Ikink in Losser rondlopen, die ook de talenten heeft van de werkzaamheden en de activiteiten zoals Luuk die in The Late Nightshow tentoonspreidt?
Kom dan met ons praten.
Hallo Losser heeft een eigen mediacoach en leert je snel vele technieken om grappige en humorvolle filmpjes en andere leuke of bizarre zaken op de site van Hallo Losser te zetten. Met enige vaardigheden zijn daar gemiddeld twee uur per dag meegemoeid.

Redacteur m/v
Met ons nieuwsteam willen wij elk moment actueel nieuws presenteren. En vooral lokaal nieuws! Wie in Losser voelt zich betrokken bij het dorp en kan redactioneel uit de voeten? Ook deze functie kunt u veelal thuis uitoefenen en op de tijden die u passen. Wij verwachten in de loop van dit jaar voor deze werkzaamheden een financiële vergoeding te kunnen geven.

Vrijwilligers/ambassadeurs
In ons team van circa twintig vrijwilligers zoeken wij nog ondersteuning voor het onderhouden van een tweetal vensters. Met enige vaardigheden is daar gemiddeld een uur per dag meegemoeid..

Mocht u vrijblijvend kennis willen maken met het team en Hallo Losser bent u van harte welkom op elke donderdagavond in maart van 19.00 tot 20.30 in het Gemeentehuis van Losser. Voor meer informaties over bovengenoemde vacatures kunt rechtstreeks vrijblijvend contact opnemen via info@hallolosser.nl of via 0652730485.

afbeelding van Jack Scholtens

Door: Jack Scholtens

Redacteur nieuws Hallo Losser. Bestuurslid Hallo Losser